Gerber jaktkniv – kniven som möjliggör en lyckad bragd.

Är du på jakt efter något mer än bara ett knivblad? Är du trött på slöa knivar som inte hjälper dig ditt villebråd? Med en Gerber Jaktkniv får du ut allt du behöver av en kniv. Gjord av det bästa materialet erbjuder den en innovativ känsla som är lämpad för jakt i alla sammanhang oavsett väder. Utformad med ergonomiskt handtag finns en bladet och den har en sylvass egg. Det gör att efter din lyckade du kan enkelt skära igenom viltet lika lätt som en kniv genom smör. Bladet är utbytbart vilket gör det enkelt för dig att hantera bragden. När bladet är slött byter du helt enkelt ut det snabbt och effektivt.

Jaguarmagasinet – teknik, tester av utrustning och tips!

Jaguarmagasinet är din Jakttidning som erbjuder spännande innehåll från artiklar, nyheter och erbjudanden från jaktvärlden. Det är tidningen som kombinerar teknik, spännande tester av gevär, porträtt till leverantörer men även tips från erfarna jägare. Vi erbjuder produkter från världens mest erfarna leverantörer som levererar i högsta kvalitet. Tyska Zeiss har i över 100 år utvecklat kikarsikten, handkikare och tubkikare med naturen som främsta inspirationskälla. Våra produkter möjliggör även en toppfågeljakt under vinterförhållanden i nordliga Skandinavien som i många avseenden är bland den svåraste och mest exklusiva jaktformen. Detta eftersom dom ljusa timmarna är få är även chanserna till avlossning få. För det behöver man bra utrustning.

I dom tuffaste förhållanden som Naturen kan testa en så kan du alltid lita på din Zeiss-optik. Med en sensationell ljustransmission i optiken möjliggörs bra beslut även i svagt ljus. Kontrasten, skärpan och parallaxkompensationen i ett Zeiss Kikarsikte ger en verklighetstrogen bild med kristallklar sikt. Det fina hårskorset i det sekundära bildplanet garanterar en minimal täckning av målet och maximal synbarhet både på dagen och natten. Zeiss kikarsikten är framställt med högsta möjliga precision in i minsta detalj. På Jaguarmagasinet anser vi att en god jaktetik- och moral innebär att jägarkollektivet tillsammans tar ansvar för naturen och ekosystemet, och att vi bedriver jakt enligt dom lagar som råder. Jakten ska alltid ske i samförstånd med naturen och övriga brukarintressen.