Byta Plåttak & Takplåtslageri i Stockholm!

Vill man ha ett enkelt, vattenavstötande men även väldigt hållbart material när man ska välja tak till huset så är plåttak ett populärt val för många. Går du i tankarna om att lägga tak på ditt bygge eller helt enkelt vill renovera ditt befintliga tak så är det oss på Takfix du ska kontakta. Vi ger dig trygg och professionell service när det kommer till takläggning och renovering av utsidan av din fastighet. Eftersom vi även från grunden utför byggnadsplåtslageriarbeten så kan du luta dig tillbaka och helt låta oss ta hand om allt ansvar för ditt takarbete.

Ska du lägga eller byta takplåt Stockholm

Vi stävar alltid efter att ge dig som kund det slutresultatet du hade tänkt dig med arbetet och kommer gärna med tips och idéer, ifall du inte riktigt vet vad du ska välja. Att jobba högkvalitativt och erbjuda de bästa från byggnadsmarknaden är också väldigt viktigt för oss. Det är vad vi erbjuder men till ett väldigt förmånligt och bra pris dessutom. Det spelar ingen roll om det är bandtäckning av taket eller korrigering av plåttak, vi fixar allt. Att anlita oss ska kännas tryggt och säkert utan att du ska känna dig orolig, det är väl lite därför man betalar för att få jobbet gjort av någon kunnig.

Vi kan Plåttak & Plåtslageri
Det dyker ständigt upp nyheter på marknaden i form av material, men det är ändå de traditionella och klassiska som toppar resultaten. Plåt, papp och shingel är de allra vanligaste och tryggaste som aldrig sviker. Plåt är ett väldigt smidigt material som är lätt att hantera och lägga om när det behövs. Vår personal är dessutom kunniga inom allt som har med plåt och plåtslagning att göra. Flera av våra takläggare har till och med arbetat som plåtslagare innan de valde att sadla om sig. Du kan därför vara lugn och förlita dig på att alla tjänster vi erbjuder och jobb vi tar oss an, är projekt vi vet att vi kan slutföra och utföra på rätt sätt.

Takfix hjälper dig med plåttak i Stockholm
Är du osäker på vad just du behöver eller funderar och har frågor som rör tak och fasad, så kontakta gärna oss. Vi ger dig tips och råd på diverse lösningar för att komma så nära din budget och önskemål som möjligt. Storleken av projekt och arbete spelar ingen roll, vi skräddarsyr allt helt efter kundens behov och plånbok.

Takfix AB erbjuder tjänster för både privatperson, bostadsrättsföreningar och företag som befinner sig i Stockholmsområdet.