Braskaminer och vattenmantlade kaminer med renare förbränning

Att ansluta en vattenmantlad braskamin till din befintliga uppvärmning ger hög mysfaktor och lägre uppvärmningskostnader.

Höj mysfaktorn
För en villa blir kaminen ofta den mest självklara samlingspunkten och den mysfaktor man eftersträvar i och med investeringen och monteringen av en braskamin. Här kanske inte värmeförmågan är det allra viktigaste och en braskamin utan vattenmantel blir ett smidigt sätt att få in eldens härliga känsla i familjens samlingsrum.
Stort utbud av modeller
Horse Flame Norden AB är ett bolag bildat 2010 och har ett starkt samarbete med kinesiska HeNan Hi-Flame Co.Ltd. som är en professionell leverantör av braskaminer med eller utan vattenmantel. De har producerat gjutjärnskaminer sedan under en längre period och har hela 38 modeller i produktionen som gör det lätt att hitta den typ och sort av gjutjärnskamin som just ni behöver och önskar er. Att jobba med kaminer av gjutjärn är för oss en självklarhet. Det är ett material som i Sverige har en lång tradition och det finns en gedigen kunskap runt dessa produkter i vårt land. Gjutjärnet har en enastående direktvärme kapacitet och kan även lagra värmen bra. För HeNan Hi-Flame är dessa faktorer viktiga och de utvecklar sina modeller allt eftersom. Idag är hela 9 av deras 38 modeller vattenmantlade för att ge absolut bästa möjliga värmeåtervinning och spridning vilket ofta passar utmärkt i vårt nordiska klimat. HeNan Hi-Flame Co.Ltd. jobbar enligt ISO 9001 och de olika modellerna har en effekt mellan 5 kw och upp till och med hela 35 kw. Detta göra att utbudet och varianterna är många och du som kund lätt hittar en modell som passar dig.

Horse Flame Norden AB är stolt generalagentur för dessa gjutjärnskaminer i alla de nordiska länderna, med start i Sverige och ger er som kunder största möjliga service i och omkring era tankar och inköp av en gedigen gjutjärnskamin som skapar hög mysfaktor och har möjlighet att sänka era uppvärmningskostnader.

Besök eller kontakta oss
Är ni intresserade av att veta mer om er framtida varma investering så har vi vårt huvudkontor mellan Borås och Ulricehamn, närmare bestämt Vings Kvarn i Hökerum. Här kommer vi att visa upp modeller och samtala kring braskaminer i gjutjärn allt efter era frågeställningar. Vi finns självklart per telefon eller om du vill skriva ett mejl så svarar vi så fort vi kan.