Väggdekor istället för tavlor

Ett nytt, unikt och roligt sätt att dekorera sitt hem är att använda moderna väggdekor istället för traditionella tavlor. När man i vanliga fall behöver måla eller tapetsera om väggar som är både kostsamt och tar lång tid så är en väggdekor eller väggtext ett bra alternativ. Väggdekor fungerar inte bara på dina väggar, utan går lika bra att dekorera till exempel kakel, vitvaror, golv, dörrar, speglar, bilen eller på fönster. Använd din fantasi och kreativitet så kan väggdekor eller väggtext förändra ditt hem!

Att tänka på när du sätter upp väggdekor

Börja alltid med att kolla så att applikationstejpen sitter så tätt som möjligt på din dekor för att uppnå bäst resultat. Använd ditt wallstickerland plastkort som medföljer för att försiktigt skrapa över tejpens hela yta. Efter det kan man ta bort applikationstejpen från pappret och placera sin väggdekor på ytan man valt ut. När man sätter fast dekoren på den rengjorda ytan börja alltid med att sätta fast den försiktigt så man lätt kan justera om det behövs. Ta ett steg tillbaka och se till att det blir som du tänkt dig, använd gärna vattenpass speciellt för väggtext för att få det helt rakt. Om du har en större storlek på din väggdekor så kan det behövas två personer för att sätta upp den. När man är nöjd med placeringen så gnider man över hela väggdekoren tills den sitter fast ordentligt. Till slut så tar man försiktigt av applikationstejpen från väggdekoren. Vi rekommenderar att man ser på vår instruktionsvideo där vi guidar igenom alla stegen, den finner man i vår monteringsvägledning.

Sitter väggdekoren fast?

Våra väggdekorer är tillverkade av en speciell folie med en klistrad undersida. Den är unikt producerad för att klistras och sitta fast på de allra flesta ytor i ditt hem. Om du följer alla instruktioner så ska din väggdekor sitta fast i många år framöver.