Marbodal levererar kök sedan ett decennium

I snart 100 år har Marbodal levererat kök till de svenska hemmen. Deras kök kommer i flertalet olika stilar med allt från äldre stil till modern. Marbodals kök har också en garanti som gäller flera årtionden.

Hitta ditt Marbodalkök idag!

Kök från Marbodal i olika stilar

Marbodalköken kommer flera stilar. För er som bor på landet eller gillar känslan av ett gammalt storkök på landsbygden finns Marbodals kök i en lantlig stil. För er som gillar retro finns köken i en klassisk stil och för er med sikten inställd på framtiden har Marbodal kök som är mer moderna.

Marbodals kök kommer som sagt i olika priser och när ni ska köpa ert kök från Marbodal börjar det med att en av designerna tar ett samtal med er och tillsammans planerarna ni sedan vilket kök från Marbodal som passar er bäst. I designdelen är också en viktig del att ta hänsyn till vad du behöver i ditt kök. Kanske är det viktigt att du har tillräckligt med bänkyta.

De delar av Marbodals kök som det oftast brukar bli slitskador på får också en garanti på 25 år.

Att ha en kontakt med kunderna när de ska köpa ett kök av Marbodal är något som ses som extra viktigt och det är därför som kunderna erbjuds hjälp hela vägen från idéstadiet till ett färdigt kök.

Kök med fokus på miljön

Marbodal har inställningen att både de kök som levereras och vår gemensamma miljö ska värnas om. Där har de festa av Marbodals kök stommar och luckor som har fått en Svanenmärkning. Marbodal har även ett medvetet arbete med att ha en hållbar verksamhet och inte bara hållbara kök.